Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Nieuwe kledingcollecties voor de najaarsperiode

11Oct

Wij hebben nieuwe en uitgebreide kledingcollecties in onze winkel, aangepast op de najaarsperiode die voor de deur staat. Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat het ‘s morgens en ‘s avonds, als de meeste mensen hardlopen of wandelen, koud kan zijn. Verschillende merken bieden daarom een scala aan kwalitatief goede kleding die ook nog zorgen voor een frisse, sportieve en trendy look. Het geeft je een goede basis voor de vele kilometers.

Zowel voor hardlopers, wandelaars als trailrunners is deze kleding uitermate geschikt. Het is namelijk belangrijk om rekening te houden met de warmere en koudere temperaturen, afhankelijk van het moment dat je gaat trainen. Zeker voor deze najaarstijd kunnen we je aanbevelen om de juiste onderkleding te dragen.

Ons kledingadvies voor koudere momenten is gebaseerd op het 3-lagen principe:

1) De eerste laag is je sportondergoed en staat direct in contact met de huid. Het zorgt voor opname en afvoer van je transpiratievocht. Klik hier voor meer uitleg over onderkleding.
2) Door isolatie en transport van het vocht zorgt deze tweede laag voor optimale regulatie van je lichaamstemperatuur.
3) De derde laag beschermt jou tegen de weerselementen wind en regen en is tegelijkertijd ademend.

Samen zorgen deze drie lagen voor het afvoeren van transpiratievocht, een optimale temperatuurregulering en voor bescherming tegen de weerselementen.

Kom langs, bekijk onze uitgebreide kledingcollecties en de mogelijkheden. Een afspraak maken is niet nodig en onze adviseurs staan voor je klaar!