Deskundig advies in de grootste hardloop-
en wandelspeciaalzaak
van Nederland!

Wandel mee met de Venloop!

11Oct

Heb jij je al ingeschreven voor de Neptunus Wandeltocht?

Van 25 t/m 29 maart 2020 staat de Weir Venloop weer op het programma! Met dit jaar de Neptunus Wandeltocht op zaterdag 28 maart is er ook voor jou een uitgelezen mogelijkheid om deel te nemen aan dit prachtige evenement dat Venlo te bieden heeft.

Afstanden

Ook dit jaar bestaat de Neptunus Wandeltocht weer uit vier verschillende afstanden: 10 km, 20 km, 30 km én 40 km. De routes passeren tal van trekpleisters in de prachtige natuuromgeving die Venlo en omstreken te bieden heeft. De vele sfeerpunten en het enthousiaste publiek maken de Neptunus Wandeltocht tot een onvergetelijke wandelervaring. Op www.venloop.nl vind je meer informatie over de Neptunus Wandeltocht.

Inschrijven

Vanaf dit jaar is het mogelijk om je in te schrijven via de Venloop App, die te vinden is in de App Store of Play Store op je smartphone of tablet. Naast de app is het vanzelfsprekend ook mogelijk om je inschrijving online te regelen door hier te klikken. Schrijf je dus snel in, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Oefentochten

Ter voorbereiding op de Neptunus Wandeltocht worden er op drie zondagen in 2020 oefentochten georganiseerd. De oefentochten, met verschillende afstanden, zullen plaatsvinden op:
Zondag 12 januari 2020 | 10 km en 15 km
Zondag 9 februari 2020 | 15 km en 20 km
Zondag 8 maart 2020 | 15 km en 25 km

Kom goed voorbereid aan de start en schrijf je tijdens jouw inschrijving voor de Neptunus Wandeltocht meteen in voor één of meerdere oefentochten. In verband met een grootschalige verbouwing bij onze vaste thuisbasis Van der Valk Hotel Venlo, hebben de oefentochten dit jaar als start-finishpunt Covebo Stadion de Koel, gelegen in een natuurrijke omgeving. Dat zal zeker resulteren in prachtige oefenroutes. Klik hier voor meer informatie over de oefentochten.


Ben je verhinderd op 28 maart, maar wil je wel graag deelnemen aan één of meerdere oefentochten? Schrijf je dan in via de links op www.venloop.nl.